Ara és l’hora enllesteix la demostració de força sobiranista de divendres

  • Forcadell, Casals i Vila d'Abadal donaran avui més detalls de l'acte del Sant Jordi

VilaWeb
Redacció
20.04.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’ANC, Òmnium i l’AMI encaren aquesta setmana un nou acte de demostració de força sobiranista, el que es farà divendres al Palau Sant Jordi sota el tema ‘Tornen les urnes, Tornem al carrer‘. Fa dies que es van exhaurir les 15.500 entrades i els organitzadors, aplegats en la campanya ‘Ara és l’hora’, es plantegen d’ampliar l’acte a l’exterior, a l’Anella Olímpica. Aquesta tarda, Carme Forcadell, Muriel Casals i Josep Maria Vila d’Abadal en donaran tots els detalls en una conferència de premsa.

Aquest divendres, quan faltarà un mes just per a les eleccions municipals, les tres principals entitats sobiranistes del país aplegaran milers de persones al Palau Sant Jordi en defensa de la independència. L’acte vol reivindicar el vot sobiranista en les eleccions del 27 de setembre ‘posant especial èmfasi en les municipals del 24 de maig, que han de servir per reforçar el procés cap a la independència des dels ajuntaments’.

Un cop aprovat el pre-acord del full de ruta amb CDC i ERC, al qual compten de sumar-hi més partits i entitats, ANC, Òmnium i AMI han intensificat la campanya amb la mirada posada, primer, en les eleccions del mes vinent, i també, en les plebiscitàries del 27-S. L’ANC ja anunciat la convocatòria d’una gran mobilització a l’avinguda Meridiana de Barcelona el pròxim Onze de Setembre, i la setmana passada va repartir mig milió de diaris a les àrees metropolitanes de Barcelona i Tarragona explicant l’oportunitat de la independència per a Catalunya.

Per la seva banda, Òmnium ha començat a organitzar els ‘Superdissabtes’ amb la mirada també posada en el 27-S. Es tracta de trobades per tot el país amb socis i col·laboradors amb l’objectiu d’eixamplar la base social a favor de la independència. A més, ja prepara el Catalan Weekend, que es farà del 25 al 28 de juny, i que consisteix a convidar persones d’altres països europeus perquè coneguin de primera mà el procés que viu Catalunya.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any