Concert de Júlia, es Declivi i Miquel Serra, a la sala Russafa

  • La discogràfica Malatesta celebra amb aquesta festa que ha editat vint discs en sis anys

VilaWeb
Redacció
18.04.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest vespre la cantant alcoiana Estela Tormo, compositora i veu del grup ‘Júlia’, presentarà el seu darrer disc, ‘Nuvolàstic’, a la sala Rusafa de València. Però no ho farà sola ja que compartirà escenari amb els manacorí Miquel Serra i el trio Es Declivi, format per Joan Colomo, Joan Pons i Mau Boada. Aquesta festa, que els seus organitzadors han batejat com ‘La Triangonal’, celebra els vint discs editats en sis anys per la discogràfica Malatesta.

De fet ‘Nuvolàstic’, el darrer treball de Júlia, és el vintè disc que publica Malatesta i el motiu principal de la festa. El debut oficial del grup alcoià és un treball que combina d’una manera molt particular la música electrònica casolana i les guitarres del rock. Després de guanyar la categoria de maquetes dels Premis Ovidi Montllor, ‘Nuvolàstic’ és el primer disc de la formació i veu de referents com ara Beach House, Fleet Foxes o Arthur Caravan.

Les altres dues bandes del triangle les formaran Miquel Serra acompanyat del seu i Joan Colomo, Joan Pons i Mau Boada aplegats sota la formació Es Declivi. Després d’haver passat per diversos grups el músic manacorí Miquel Serra actuarà a València acompanyat de la seva banda formada per tres músics. Considerat un deixeble de l’imaginari de Joan Miquel Oliver, es diu que és la propera gran revelació musical.

Joan Colomo, Joan Pons, ‘El Petit de Cal Eril’ i Mau Boada comparteixen moltes coses: amistat, segell discogràfic i ocasionalment s’agrupen per tocar junts sota el paraigua del grup Es Declivi. D’aquesta manera rememoren una de les millors rondes que han fet mai, la Gira Santa que el 2011 els va portar a recórrer tota la península. Aquesta és la primera vegada que porten el seu espectacle a valència, un concert on comparteixen instruments i sumen veus.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any