Comença Diània, el festival de les Comarques Centrals

  • Feliu Ventura actua aquesta nit al Teatre Echegaray d'Ontinyent

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
02.04.2015 - 10:30

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

A les 17.30 s’obren aquest dijous els tallers i les primeres activitats del Festival Diània 2015, organitzat per l’Assemblea de Joves Meruts d’Ontinyent en col·laboració amb el Consell Local de la Joventut, l’Ecoxarxa Séquia Mare d’Ontinyent, Muntis Oci Personalitzat, Joves Socarrel de Cocentaina, Arran de la Safor, i el Ganxo de Benigànim, amb el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent. Aquestes entitats es presentaran als assistents a les 21.00 en un sopar popular previ a la primera de les actuacions musicals, la de Feliu Ventura al Teatre Echegaray, a qui precediran en l’escenari Maria Arnal i Marcel Bagés.

El cantant de Xàtiva enceta així la programació musical del festival, amb un concert basat en ‘Referents’, un repertori de versions de temes de cantants que l’han influït.

El cartell de grups musicals previst ha hagut de ser modificat després que Tashkenti anunciara que no hi podrà actuar per problemes de salut. Tashkenti havia de tocar divendres, en una actuació que havia de ser la del seu comiat dels escenaris. La baixa la cobrirà el banda Auxili, també d’Ontinyent.

En total seran onze les actuacions de grups i solistes, la primera de les quals anirà a càrrec de Feliu Ventura, l’única que es fa fora del Llombo, en concret al Teatre Echegaray. Els concerts faran passar pels escenaris Tardor, At-Versaris, Oques Grasses, els sards Train to Roots, Kaoba, la Trocamba Matanuska, Smoking Souls, Green Valley, Txarango i Auxili, que substituirà els Tashkenti.



Durant tots tres dies, el festival oferirà un gran nombre d’activitats reivindicatives, culturals i d’oci, entre les quals contacontes, exposicions, tallers, xarrades, un campionat de pilota, teatre, karaoke o una taula redona de moviments de defensa del territori. Aquesta oferta es trobarà al Campus Universitari i a la zona d’acampada, la qual estarà dotada amb contenidors per a residus, lavabos adaptats i venda de gel i refrescos.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any