Les estrenes: ‘Focus’ protagonitzada per Will Smith i el clàssic renovat de ‘Cenicienta’, els films destacats de la setmana

  • Repassem la cartellera

VilaWeb
Redacció
27.03.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Glenn Ficarra i John Requa són els directors del film d’enjòlit ‘Focus’ protagonitzat per Will Smith. El film comparteix cartellera amb el clàssic renovat de Walt Diseny ‘Cenicienta’, dirigida pel reconegut actor i director Kenneth Branagh. És un llargmetratge que dóna vida als clàssics personatges animats que apareixien a la primera versió del film de Disney de 1950. Així mateix, també s’estrena ‘Citizenfour’, un documentari dirigit per Laura Poitras sobre Edward Snowden.

> Focus. Direcció: Glenn Ficarra i John Requa. Intèrprets: Margot Robbie, Stephanie Honoré, Kate Adair; Will Smith, Rodrigo Santoro, Robert Taylor. Gènere: Comèdia. Esbós: Nicky és un lladre i estafador que es retroba amb una antiga deixeble després de tres anys de perdre-li la pista. Jess s’ha convertit en una ‘femme fatale’ i té ganes de venjar-se de Nicky perquè la va abandonar. Per això es dedicarà a sabotejar-li tots els crims que preveu cometre. (Vídeo).

> Cinderella (‘Cenicienta’). Direcció: Kenneth Branagh. Intèrprets: Lily James, Cate Blanchett, Helena Bonham Carter; Richard Madden, Stellan Skarsgard, Nonso Anozie. Gènere: Fantasia. Esbós: Una jove s’esforça a acceptar la seva madrastra per no disgustar al seu estimat pare i l’acull a ella i a les seves filles Anastasia i Drisella. Però quan el pare de la jove mor, ella es troba rodejada d’una nova família molt cruel que la farà treballar de serventa. (Vídeo).

> Citizenfour. Direcció: Laura Poitras. Gènere: Documentari. Esbós: Gener de 2013. Una directora de cinema rep correus anònims d’un tal Citizenfour amb proves sobre els programes d’investigació il·legals de l’Agència de Seguridad Nacional dels EUA. Mesos després, a Hong Kong, descobreix qui és el seu confident: Edward Snowden. (Vídeo).

> The Second Best Exotic Marigold Hotel (‘El nuevo exótico hotel Marigold’). Direcció: John Madden. Intèrprets: Maggie Smith, Judi Dench, Penelope Wilton; Richard Gere, David Strathairn, Dev Patel. Gènere: Comèdia. Esbós: Sonny és un jove i emprenedor empresari hoteler indi que s’ha fixat en un prometedor immoble ara que la seva primera empresa, L’Exòtic Hotel Marigold per a Persones Grans i Encantadores, només té una habitació lliure. (Vídeo).

> Blood Ties (‘Lazos de sangre’). Direcció: Guillaume Canet. Intèrprets: Marion Cotillard, Mila Kunis, Zoe Saldana; Clive Owen, Billy Crudup, Matthias Schoenaerts. Gènere: Enjòlit. Esbós:  Chris Pierzynski és un delinqüent que surt de la presó i és acollit amb els braços oberts per seu germà Frank, un policia de futur prometedor. Chris intenta emprendre una nova vida però el seu passat criminal retornarà massa ràpid. (Vídeo).

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any