Petició per salvar la cultura a la regió

  • A la regió Llenguadoc - Rosselló, cada vegada desapareixen més esdeveniments culturals per falta de mitjans. Enguany, per exemple, a Perpinyà no es celebraran Les Estivales. Però aquest no és l'únic festival que desapareix. per això s'ha posat en plaça una petició per dir no a l'abandonament de la cultura i les arts per part dels elegits ...>>
    Dj. 26 de febrer del 2015

VilaWeb
Redacció
26.02.2015 - 11:01

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Altres festivals que s’han vist obligats a tancar per manca de sosteniments són: ‘ Les Voix de la Méditerranée’ que es celebrava a Lodève (OC), però també institucions com ‘la Chapelle Gély’ , ‘ l’Opéra Orchestre National’ de Montpeller, o el ‘Festival Hybrides’ i ‘le Printemps des Comédiens’ també a Montpeller, ‘ l’Agglo au rythme du Jazz’ a Nimes, ‘ Le Chapeau Rouge’ a Carcassona,  el ‘Théâtre de Villeneuve lès Maguelone (OC també).

Totes aquestes estructures desapareixen per manca de recursos. Sense aquests llocs i esdeveniments de la zona, sense activitat cultural, no hi ha educació pública, no hi ha vincles entre les cultures, sense obertura al món.

Per això han engegat una petició que podeu signar en línia des d’aquí, per dir no a l’abandonament de la cultura i les arts per part dels elegits.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any