La Usap viatja a Bourgoin

  • Avui diumenge a les 17h30 a l'estadi Pierre-Rajon, l'Usap s'enfrontarà a Bourgoin, en partit corresponent a la 21ena jornada de Pro D2 ...>>
    Dm. 22 de febrer del 2015

VilaWeb
Redacció
22.02.2015 - 11:26

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Un partit on destaca la tornada del taloner Romain Terrain al grup, després de dos mesos lesionat. El grup de jugadors usapistes està format per: Enzo Forletta, Christophe David, Rudy Chéron, Paulica Ion, Raphael Carbou, Romain Terrain, Loic Charlon, Kirill Kulemin, Guillaume Vilaceca, Karl Chateau, Dimitri Basilaia, Alasdair Strokosch, Henri Tuilagi,Dewaldt Duvenage, Tom Ecochard, Tommy Allan, Mathieu Belie, Jonathan Bousquet, Wandile Mjekevu, David Marty, Sione Piukala, Lifeimi Mafi, i Joffrey Michel.

Podeu consultar aquí la composició de l’equip que saltarà al terreny de joc.

Cal recordar que l’equip català te 6 desplaçaments i quatre partits a l’Aimé Giral fins d’aquí a final de la temporada, i que tindrien d’aconseguir bons resultats per així conservar el segon lloc a la classificació i poder jugar les semifinals per tornar al TOP 14, objectiu de l’equip.

Aquest desplaçament és clarament favorable als catalans que han aconseguit la victòria en quatre de les sis darreres vegades que s’han enfrontat els dos equips a l’estadi Pierre Rajon. La darrera vegada va ser l’any 2011 i la Usap va guanyar còmodament per 32 a 15.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any