Una atleta de Bompàs, torna a ser campiona de frança de salt d’alçada

• La nord-catalana de 17 anys Nawal Meniker, va ser proclamada campiona de salt d'alçada, en la categoria Elite, ahir dissabte a Aubières (Alvernya). L'atleta ja havia quedat campiona l'any passat a Bordeus ...>>
    Dm. 22 de febrer del 2015

22.02.2015 - 11:33

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Nawal Meniker, nascuda a Perpinyà, defensa els colors del club d’Athlé Bompàs, i ha guanyat gràcies al nombre d’assajos. Havia superat els 1,85 metres a la primera, mentre que la seua rival, Mélanie Skotnik (Strasbourg) de 32 anys, al segon intent. Totes dues, però, han superat els 1,87m després de 3 intents. L’atleta Sandrine Champion (Amiens UC) ha quedat tercera.

Això ha fet que l’atleta nord-catalana revalidés el títol de campiona, que havia aconseguit l’any passat a Bordeus. L’any passat també va guanyar la medalla d’argent, a Nankin (xina) on es van celebrar el segons jocs olímpics juvenils, aconseguint batre el record de França que tenia Maryse Ewangé – Epée, saltant 1,87m.