Concert de Presentació del BLACK MUSIC FESTIVAL a Perpinyà

  • El Black Music Festival farà un concert de presentació a Perpinyà, avui dissabte a la plaça de la República amb entrada gratuïta. En aquest concert hi actuaran dues bandes que representen els nous valors de l'escena catalana de música negra: BOPPIN’SHAKERS i SOLÀ & ESTELLA ...>>
    Ds. 21 de febrer del 2015

VilaWeb
Redacció
21.02.2015 - 11:14

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

A partir de les 15:00h, a l’escenari de la plaça tindrem les actuacions de BOPPIN’ SHAKERS (15:00h), un trio espaterrant que ens farà viatjar a les arrels del Rock and Roll més primitiu  i després serà SOLÀ & ESTELLA (17:00), els quals ens oferiran un ventall de versions en acústico n predomina el folk americà. Totes les actuacions són gratuïtes.
 A més a més, durant tot el dia, a la mateixa plaça, hi haurà una carpa de degustació de productes gironins, per cortesia del consorci COSTA BRAVA – PIRINEU DE GIRONA. Una bona excusa per anar a passar un dissabte a Perpinyà, gaudir de bona música i de les delícies de l’Empordà.

El Black Music festival és el festival de música negra més important de Catalunya i enguany es celebrarà del 27 de febrer al 21 de març a Girona i Salt.

En aquesta edició del festival podrem comptar amb la presència d’artistes com Maceo Parker & Girona Jazz Project, Richard Bona, ElI paperboy reed Trio,  The Coup, Myles Sanko, The Gramophone Allstars… i molts més.

Trobareu tota la informació sobre aquest festival a la web seua que trobareu aquí

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any