Conferència sobre el Codi Civil de Catalunya a la Casa dels Països Catalans

  • Avui dimarts a les 18h es farà una conferència en català a la Casa dels Països Catalans sobre 'el Codi Civil de Catalunya' pel professor Albert Lamarca ...>>
    Dt. 16 de desembre del 2014

VilaWeb
Redacció
16.12.2014 - 11:40

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquesta conferència obre la 3a sessió del cicle de conferències dels Estudis Catalans de l’Institut Franco-Català Transfronterer, que es fan a la Casa dels Països Catalans a la Universitat de Perpinyà. Albert Lamarca és professor de dret civil a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, especialista de dret català i president de la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat de Catalunya, l’equivalent català del Consell d’Estat francès.

‘Ningú és més qualificat per a presentar les especificitats del dret català (dret civil tradicional hereu de segles de pràctica institucional sobirana, i igualment dret autonòmic producte de l’actual parlament). Un aspecte en particular és tractat de manera original pel dret català: les relacions familiars i successòries’.

Les conferències en català són obertes a tothom. Tenen lloc a 18h a la Casa dels Països Catalans, la seu de l’IFCT a la Universitat de Perpinyà.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any