Gràcies Vilaweb!

  • Avui comencem una nova etapa en la que esperem poder compartir molt teatre amb tots vosaltres, lectors de Vilaweb.

VilaWeb
VilaWeb
Jordi Iglesias
15.12.2014 - 12:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

A tot l’equip de Teatre Barcelona ens alegra avui d’endegar una nova etapa o aventura amb aquesta cita setmanal amb els lectors de Vilaweb. Com a lectors que som del degà dels mitjans de comunicació digitals catalans, podeu imaginar que ens fa una especial il·lusió disposar d’aquest espai comunicatiu. Per aquest motiu, és obligat en aquest moment no continuar sense donar les gràcies.

Una col·laboració que avui comença gràcies a l’impuls de l’editor del Núvol, l’incombustible i inquiet Bernat Puigtobella, i que esperem ens permeti arribar a més persones i contagiar-vos, encara que només sigui una mica, aquest cuquet insaciable d’arts escèniques que tenim a Teatre Barcelona.

Pels que no ens coneixeu, heu de saber que vàrem posar-nos en marxa el juny de 2013 amb la voluntat de crear comunitat d’espectadors, de contribuir que el boca-orella que tenim els malalts d’arts escèniques pugui arribar al màxim de gent possible; Amb la voluntat d’oferir opinions populars, lliures i sobiranes -com diem a vegades amb en Josep M. Ribaudí, un dels nostres col·laboradors més actius- que siguin útils als espectadors i que els ajudin a decidir-se per una o altra proposta; I amb la voluntat que les propostes escèniques més modestes i que tenen més problemes per destacar en els mitjans generalistes i que intenten tirar endavant sota la tirania del marketing, puguin arribar també a aquells espectadors que tinguin ganes de descobrir nous espais i noves propostes.

I és amb aquesta voluntat que a Teatre Barcelona us oferim una cartellera completa i actualitzada amb tota l’activitat teatral de Barcelona, d’ús intuïtiu i amb totes les opcions per a comprar entrades; Tota l’actualitat teatral a la nostra revista amb articles, entrevistes, vídeos i foto-reportatges; Opinions dels nostres col·laboradors, molts dels quals no deixem de ser simples espectadors amb ganes de comunicar; concursos per aconseguir entrades i promocions exclusives; i un espai on compartir les vostres opinions i experiències teatrals.

Esperem en el futur poder cobrir tota l’activitat dels Països Catalans, però haurem d’esperar a seguir creixent per poder traslladar tota la passió i energia amb la que vivim l’activitat teatral de Barcelona al conjunt del territori.

De moment cada setmana us oferirem a través d’aquesta finestra a Vilaweb un tastet del que es cou a les sales de teatre de Barcelona. Esperem que sigui del vostre gust. 

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any