Presentació del darrer llibre de Joan Becat

  • Avui a les 18h a la seu dels arxius departamentals, Joan Becat presentarà el seu llibre 'L'indépendance de la Catalogne quel avenir? De la dictature franquiste à l'autonomie et à l'autodétermination' ...>>
    Dj. 27 de novembre del 2014

VilaWeb
Redacció
27.11.2014 - 11:15

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

 En el marc de la seua missió de revalorització del patrimoni històric, la direcció de l’Arxiu Departamental ha posat en plaça un programa de conferències consagrat a la història i a la cultura locals . Tindran lloc els dijous a 18 h i dissabte tota la jornada. Aquests programa, que té per a objectiu transmetre, revaloritzar i animar el patrimoni arxivístic del departament, té per nom ‘ Anim’Archives.

Es en aquest programa que avui dijous, Joan Becat presentarà el seu llibre  ‘L’indépendance de la Catalogne quel avenir? De la dictature franquiste à l’autonomie et à l’autodétermination’ . Un llibre bilingüe que fa una anàlisis de la situació a Catalunya Sud, ‘sense prendre partit’ segons diu l’autor. 

El llibre parla de tot el que ha passat a Catalunya durant els darrers 40 anys, on el Principat ha fet el camí de la dictadura franquista a l’autonomia i a l’autodeterminació. Avui  dia fa irrupció dins l’actualitat europea : Què està passant ? Quines qüestions hi són a debat ? Proposant  alguns elements de reflexió, els més objectius possibles (fets, fonts atestades, documents), sense oblidar Catalunya nord (breument), amb un contingut molt complet encara que amb errors o oblid.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any