Un perpinyanès estafa a 10 persones per internet

  • Un home d'un 50 anys, aficionat al joc, ha estat detingut acusat d'haver estafat per internet a una desena de persones, per poder seguir jugant. L'home ja tenia 13 condemnes pel mateix motiu ...>>
    Dc. 26 de novembre del 2014

VilaWeb
Redacció
26.11.2014 - 11:20

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Va ser detingut en el marc d’una vasta enquesta, duta a terme en tres departaments de la regió. S’haurà de presentar davant el tribunal al mes de juny per respondre d’estafa, ja havia sigut condemnat per 13 estafes més.

Hauria fet falses lletres de canvi per comprar un cotxe a Besiers per 13.500 €uros. Cotxe que va intentar vendre, sense haver pagat ni un €uro, en aquesta mateixa ciutat. Ha fet el mateix a Caux per a un valor d’11 000 €, després a Rochemaure per a 24 900 € i encara a Montpeller per a la suma de 30 500 €. Aquesta darrera víctima,  a més a més va ser colpejada i amenaçada de mort.

Una de les seues darreres víctimes ha estat una persona que viu a Catalunya nord, a Sant Hipòlit, a qui va estafar 31.000 €uros. Finalment, l’home va ser detingut a Besiers.

L’enquesta ha durat al menys dos anys, ja que la primera denúncia va ser posada el mes de febrer del 2012. Ara serà jutjat el pròxim mes de juny. L’home es va justificar davant la policia afirmant que ‘Les dones i els jocs em perdran. Però en aquest assumpte, no faig més que prendre als rics per donar als pobres.’

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any