Accident cotxe xoca / escolar a la RD 115

  • Un accident, avui dilluns a les 8h a la RD 115 a l'alçada de 'Can Parterra', un cotxe particular ha xocat amb un autobús escolar que transportava 40 adolescents. Un d'aquests nens ha resultat lleugerament ferit, mentre que el conductor del cotxe està ferit greu. La RD 115 ha tingut de ser tallada al trànsit en ambdós sentits ...>>
    Dl. 24 de novembre del 2014

VilaWeb
Redacció
24.11.2014 - 12:55

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

 Un dels col·legials ha resultat lleugerament ferit, víctima d’un trauma facial i dos altres estan molt xocats. La col·lisió ha tingut lloc cap a les 8h del matí d’avui dilluns, a un lloc conegut com a ‘Can Parterra’ a prop d’Arles de Tec a la RD 115. Va passar en una curva, per raons encara desconegudes el cotxe a envestit a l’autobús escolar.

En totals uns 15 bombers s’han desplaçat al lloc dels fets, acompanyats dels gendarmes. La circulació a la departamental ha quedat tallada en els dos sentits.

Els adolescents que viatjaven en l’autobús escolar, han sigut  transferits a un altre autobús que finalment els ha portat fins a l’escola d’Arles, on seran atesos per l’infermera de l’establiment que s’ha assegurat que no estan massa commocionats per l’accident.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any