Josep Puigbert nou director de la Casa de la Generalitat

  • Segons publica el setmanari 'Empordà' el periodista Josep Puigbert ha estat nombrat nou director de la Casa de la Generalitat, en substitució de Joan Gaubí ...>>
    Dv. 31 d'octubre del 2014

VilaWeb
Redacció
31.10.2014 - 12:20

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Malgrat qu no s’ha publicat el seu nomenament al diari oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), alguns diaris com el setmanari Empordà o el diari el Punt asseguren que la Casa de la Generalitat té nou director. Es tracta del periodista figuerenc Josep Puigbert, ex-redactor del diari El Punt i ex-cap del gabinet de l’anterior batlle de Figueres Santi Vila, actualment Conseller de Territori i Sostenibilitat del govern de la Generalitat. 

Josep Puigbert treballava actualment a la Diputació de Girona. Anteriorment, un altre figuerenc, l’historiador Enric Pujol, actual director del museu de l’exili de La Jonquera, va ser director de la Casa de la Generalitat.

Es posarà així punt i final a l’etapa del militant de CDC Catalunya Nord, el nord-català Joan Gaubi, com a director de la Casa de la Generalitat. Una etapa on la Casa ha continuat perdent pes i a reduïr les seues activitats i implicació en la societa nord-catalana. També ha sigut una època de conflictes laborals, vagues i acomiadaments.

Actualment hi ha pendents resolucions judicial, un parell de denúncies contra la direcció de la Casa de la Generalitat, per acomiadaments improcedents i una per assetjament moral.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any