Un concert de Xavi Múrcia amb els versos de Vinyoli clou el Festival Nacional de poesia de Sant Cugat

  • A migdia es ret homenatge a Joan i Gerad Vergés amb un espectacle recitat i cantat

VilaWeb
Redacció
26.10.2014 - 10:04

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Un concert de Xavi Múrcia i un homenatge a Joan i Gerard Vergés clouen aquest matí el 14è Festival Nacional de Poesia de Sant Cugat. L’espectacle ‘A través de Vinyoli’ de Xavi Múrcia ofereix una interacció entre el músic i la poesia de Vinyoli, entre la poesia i la música moderna. El concert comença a les 11.30 al Celler Cooperatiu i tot seguit, a les 12.30, té lloc l’espectacle ‘De Vergés a Vergés’, un homenatge a dos grans poetes que havien estat poetes d’honor del festival i que han traspassat enguany: el barceloní Joan Vergés i el tortosí Gerard Vergés. D’aquesta manera, recintant-los i cantant-los, el festival els ret homenatge. 

La poesia de Gerard Vergés serà recitada pels poetes  Cinta Massip i Albert Roig i la cantarà Montse Castellà. Per la seva banda, els poetes  Víctor Obiols  i Montserrat Vergés recitaran Joan Vergés, a qui posarà música Toti Soler.

El Festival Nacional de Poesia que acaba avui ha estat dedicat al centenari del naixement del poeta Joan Vinyoli (1914 – 1984) i emmarcat en els actes de celebració del Tricentenari.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any