El diputat del PP que substitueix Cotino a les Corts també està encausat

  • Felipe del Baño té obert un procés judicial per un presumpte delicte de prevaricació administrativa

VilaWeb
Redacció
22.10.2014 - 16:54

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’ex-regidor de l’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve, Felipe del Baño, ha pres possessió de l’escó de diputat del grup del PP a les Corts Valencianes en substitució de Juan Cotino, que va dimitir el 13 d’aquest mes després de vint anys de dedicar-se a la política i esquitxat per nombrosos escàndols de corrupció. El substitut de Cotino ha pres possessió malgrat estar encausat en un procés judicial que l’investiga per un possible delicte de prevaricació administrativa.

Del Baño ha dit abans de començar el ple d’avui a la cambra que ningú del partit se li ha dirigit per demanar-li que no ocupi l’escó. ‘El cas és que sóc aquí’, ha dit el nou diputat del PP.

El diputat està encausat, juntament al batlle de Sant Antoni de Benaixeve, en una causa judicial del Jutjat d’instrucció número 6 de Paterna sobre dues despeses municipals amb un cost aproximat de cent mil euros.

Del Baño va presentar la dimissió de regidor el 22 de setembre al·legant motius personals, just dos dies abans d’anunciar-se el seu encausament.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any