50 persones evacuades i 6 cotxes destruïts per un incendi a Perpinyà

  • Ahir dimarts a la nit cap a les 22h30, es va iniciar un incendi al Bas Vernet, a prop de l'estadi Aimé Giral que va fer que s'haguès d'evacuar a 50 persones d'un edifici. Sis cotxes van ser destruïts. També a Marquixanes i a Portvendres els bombers han tingut d'intervenir ...>>
    Dc. 22 d'octubre del 2014

VilaWeb
Redacció
22.10.2014 - 11:30

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Atiat per la forta tramuntana, les flames van destruir ràpidament sis cotxes, abans d’amenaçar perillosament  l’immoble. El foc havia començat en una tanca d’un xiprer.  Els bombers i la policia no van prendre cap risc i van decidir evacuar  immediatament a tots els ocupants  de la residència, al  83 del Camí de la ‘Poudrière’. Cap a les 23h els evacuats van poder tornar a casa, on van constatar diversos danys a l’edifici, com per exemple algunes finestres foradades, o les canalitzacions de l’aigua de pluja ennegrides.

– Però el fort vent també va fer que els bombers tinguessin de fer altres sortides, com per exemple al Conflent, on un incendi a Marquixanes va destruir 10 hectàrees de garriga. Els bombers van estar 5 hores treballant amb l’ajuda de 2 canadairs, fins que van arribar a controlar el foc.

– A Portvendres, va haver-hi un incendi aquesta passada nit de dimarts a dimecres a la pedania de Cosprom, que ha destruït 600 m2 de matolls, i bardisses.

Degut a la forta tramuntana que arribarà als 100 quilometres/hora, es demana extremar la  prudència, tant pel que fa als incendis, com a les feines a l’exterior.

Consulteu aquí el mapa dels riscos d’incendi a Catalunya Nord.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any