La Usap ha guanyat a Besiers 28 a 25

  • Va patir ahir diumenge per guanyar el partit contra Besiers, on va debutar Nans Ducuing com a professional a les files de l'equip català, que va aconseguir marcar un assaig durant el partit ...>>
    Dl. 20 d'octubre del 2014

VilaWeb
Redacció
20.10.2014 - 11:26

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els catalans, que van tenir de jugar la darrera mitja hora del partit en inferioritat numèrica, per l’expulsió de Lifeimi Mafi per un placatge, van aconseguir guanyar a Besiers per 28 a 25. L’equip català es va aprofitar de tots els errors que van cometre l’equip de Besiers, però es van mostrar molt indisciplinats.

Per la seua banda els de Besiers, que a la mitja part perdien per 25 a 8, van inquietar als catalans fins al final, aconseguint endur-se el bonus defensiu.

L’usap va marcar tres assajos mitjançant Ducuing 12′, Mafi 20′,i Château 25′ tots a la primera part del partit, i després de quedar-se amb només 14 jugadors a la segona part. Es van tranquil·litzar i van donar el millor d’ells per aconseguir la victòria. Una victòria gràcies a la qual recuperen el segon lloc a la classificació darrera de Pau , que encara no ha perdut cap partit. la pròxima jornada, l’usap visitarà Biarritz, que actualment ocupa l’onzena plaça en la classificació, el pròxim 1 de novembre.

Consulteu la fitxa tècnica del partit aquí . També trobareu les impressions post-partit , en les entrevistes (fr) fetes per USAP FM

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any