Augmenta un 30% el cost de les obres al conservatori

  • Com sabeu, s'estan fent obres al conservatori de Perpinyà. Ahir dilluns, durant el consell de l'Aglomeració, es va anunciar que el cost d'aquestes obres tenen un 30% més del previst, passant de 7,2 milions d'€uros a 9,4 M€, sense comptar les taxes ...>>
    Dt. 23 de setembre del 2014

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
23.09.2014 - 11:25

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

 Aquest cost addicional seria degut ‘a la necessitat d’enfortir els fonaments d’un aparcament subterrani i requeriments d’espai addicional per als ensenyaments.’ segons van explicar ahir durant aquesta reunió. El president de l’Aglomeració i batlle de Perpinyà, Jean Marc Pujol, assegura que ‘això és una mala sorpresa financera’ i accepta les crítiques formulades pel FN.

Jean Marc Pujol assegura que ‘és un problema de fons ja que són diners públics’ però aprofita per atacar el desafiament de la col·laboració publico-privada (PPP) del Govern socialista. Assegura que ‘Dels 42 milions de costos del teatre, només hi ha un cos addicional de 400.000 € i això perquè hem decidit posar un ascensor suplementari. Si tinguéssim una PPP per al conservatori, l’Aglomeració no s’hauria d’haver fer càrrec d’aquest augment dels costos’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any