Henry Tuilagi retorna a la Usap

  • Henry Tuilagi podrà finalment tornar a jugar a l'USAP. Perquè l'ex. tercera línia de 38 anys tornés a jugar, el club ha obtingut l'acord verbal de la Lliga Nacional del Rugbi i el Samoà serà alineat dissabte contra Agen ...>>
    Dv. 19 de setembre del 2014

VilaWeb
Redacció
19.09.2014 - 11:15

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ja fa setmanes que el jugador s’entrena apart del grup, tot esperant que la LNR donés el seu acord. Aquest organisme havia rebutjat la seua fitxa la setmana passada però, ahir dijous, el president usapista va assegurar que ‘havia arribat a un acord verbal amb la LNR, i que a més tardar avui mateix, rebria el seu acord oficial i l’Henry Tuilagi tornarà a jugar a l’equip català.

Així doncs, el jugador Samoà podria debutar dissabte en el partit que la Usap jugarà a l’estadi Aimé Giral. El director de Rugbi de l’equip català Alain Hyardet ha declarat, a France Bleu Roussillon, que ‘està impacient per descobrir que aporta Henry Tuilagi a l’equip’. No sobra recordar que l’equip català ha perdut Taumalolo, que sembla que ha fitxat pel Ràcing Métro 92, i que també ha perdut els seus darrers encontres contra Tarbes per 16 a 15 i contra Montauban per 24 a 19.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any