El govern portarà als tribunals l’amenaça del PP del Masnou contra Mas

  • Homs considera 'triplement greu' i 'inquietant' que darrera de les amenaces hi hagi el partit que governa a l'estat espanyol

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
ACN
15.09.2014 - 14:41

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El govern ha decidit portar als tribunals el piulet del PP del Masnou en què amenaça el president de la Generalitat, Artur Mas, amb diverses armes. El conseller de la Presidència i portaveu del govern, Francesc Homs, ha qualificat el fet en si de ‘molt greu’ que es converteix en ‘triplement greu’ i ‘inquietant’ tenint en compte que darrera hi ha el PP, el partit que governa a l’estat espanyol. En la roda de premsa posterior al consell executiu, Homs ha demanat al PP que prengui mesures i ha avançat que a nivell judicial la Generalitat ‘no es quedarà indiferent’. De fet, els serveis jurídics estan estudiant quina és la millor fórmula per portar-ho als tribunals.

Homs ha assenyalat que ‘les coses no passen perquè sí’ i, en aquest sentit, ha afirmat que aquesta situació ha estat propiciada pel ‘caldo de cultiu’ que han generat els discursos de diferents dirigents del PP.

Per la seva banda, el conseller d’Interior, Ramon Espadaler, ha assenyalat que el piulet del PP del Masnou ‘infringeix l’article 169.1 del codi penal’ i que el govern prendrà per aquets motiu ‘les decisions que s’escaiguin’. En una atenció als mitjans al Complex Central de Sabadell, Espadaler ha explicat que aquest mateix diumenge va demanar un informe als Mossos sobre la publicació del piulet.

El PP dóna per tancada la polèmica

El portaveu del PP, Enric Millo, atribueix aquests fets a un ‘error’ i ha tret responsabilitat al partit i a la persona que va fer la ‘repiulada’, assegurant que el missatge ‘no té res a veure amb el nostre posicionament’. Millo ha lamentat, però, la ‘hipocresia’ per la magnitud adquirida en aquest incident, quan s’han deixat de banda altres qüestions com l’agressió que va patir una membre de Noves Generacions a Tarragona durant la Diada o ‘l’afusellament’ simulat a un regidor del PP a Cardedeu.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any