‘La Poste’ de Ceret no donarà servei financer ni bancari durant uns mesos

  • El pròxim dimecres 17 de setembre, començaran les obres de remodelació de l'oficina de correus de Ceret, i malgrat les negociacions, alguns dels serveis seran deslocalitzats ...>>< br> Dl. 15 de setembre del 2014

VilaWeb
Redacció
15.09.2014 - 11:15

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Des del passat mes de juny, el col·lectiu d’usuaris de ‘la Poste’ de Ceret, està lluitant per preservar la continuïtat del servei públic durant les obres  programades que començaran el pròxim dimecres 17 de setembre, i tenen previst que s’acabin el 5 de novembre. Malgrat totes les demandes fetes, inclús pel batlle de Ceret, Correus ha decidit deslocalitzar els serveis financers i bancaris. El batlle de Ceret, Alain Torrent els havia proposat que utilitzessin els antics locals del Tresor Públic, però la direcció regional de la Poste ho ha rebutjat al·legant ‘problemes de seguretat informàtica’

La direcció de la comunicació de la Poste acaba de confirmar el dispositiu que serà establert a partir del 17 de setembre al número 2 del carrer Jean-Amade (al darrere del bureau actual). ‘La finestreta del centre de correu permetrà als clients efectuar la totalitat de les operacions del correu postal. Les operacions bancàries i financeres podran ser efectuades a les oficines de la Poste més properes’. Així s’haurane desplaçar fins als Banys d’Arles, Morellàs- Les Illes i Sant Joan Pla de Cors.

Per qüestions relatives al correu postal tindran de trucar al 36 31, mentre que per qüestions relatives als comptes bancaris i/o demanar cita amb un conseller financer el telefon és el 36 39.

Aquesta solució no satisfà al col·lectiu d’usuaris, que es preocupa per les persones grans o amb discapacitat i requereix que la Poste, reemborsi les despeses que ocasionaran aquests desplaçaments.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any