L’atur ha augmentat de 1,1 % en un mes, 9% en un any

  • L'Observatoire stadistique de Pôle Emploi ha fet públiques les dades de l'atur del passat mes de juliol. A casa nostra hi ha 374 aturats més, és a dir un 1,1 % més respecte al passat mes de juny ...>>
    Dj. 28 d'agost del 2014

VilaWeb
Redacció
28.08.2014 - 12:45

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’atur a Catalunya Nord ha tornat a augmentar, això vol dir que,hi ha 33 897 persones inscrites a Pöle Emploi en la categoria A. Aquest mes són les dones menors de 25 anys les més afectades per aquest augment (+ 6,5%). L’atur ha augmentat a Catalunya Nord, per 6é mes consecutiu.

Respecte a un any enrere ha augmentat d’un 9 %. Pel conjunt de la regió, el nombre de demandants de feina inscrits en categoria A disminueix d’un 0,1 % respecte a juny (+6,2 % en un any). Així a finals de juliol els inscrits a les categories A, B, C se situa en 46.235. Aquests dades representen un increment del 2% respecte a juny (o 899 sol · licitants de treball addicionals).  En un any, l’atur s’ha incrementar en un 7%. En tota la regió, el nombre de sol licitants de feina en les categories A, B, C s’incrementa en 1% respecte a juny (4,7% en un any).

Trobareu en els documents adjunts a la noticia, les estadístiques oficials d’aquestes dades, tant per la regió Llenguadoc Rosselló com per Catalunya Nord.

NB: la categoria A són els qui cerquenni no han trobat res, ni tan sols unes poques hores.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any