L’home que es passejava despullat per Barcelona

  • Per què els estrangers es passegen en pilotes per la Barceloneta? D'on els ve la percepció que Barcelona és un lloc tan permissiu?

VilaWeb
Redacció
28.08.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La llegenda de l’home elefant, també conegut com The Naked Man of Barcelona, hi pot haver influït. Bernat Puigtobella explora els rastres que aquest individu ha deixat a la xarxa.

El barri de la Barceloneta viu moments convulsos. Els veïns s’han revoltat davant l’allau de turistes que lloguen els apartaments il·legals (els famosos quarts de casa) i alteren la vida del barri amb el seu comportament incívic: borratxeres, cridòria fins a altes hores de la matinada, joves que es passegen pels carrers amb begudes alcohòliques o fins i tot entren a comprar als supermercats completament despullats… Per què es despullen en un carrer de la Barceloneta i en canvi no ho farien mai a Berlin, Amsterdam o Londres?

“L’home tenia, probablement, el penis més flàccid que havia vist mai. En certa manera, s’assemblava a la trompa d’un elefant, llarga i gruixida, amb profundes estries. A més a més tenia un ull tatuat a cada banda de l’entrecuix, de manera que vaig tenir la impressió de trobar-me cara a cara davant d’una rara espècie de paquiderm. A la punta de la ‘trompa’ hi portava un piercing, un anell de plata que li queia just sobre els genolls”, escriu Stephen Carter

Podeu llegir l’article sencer a Núvol.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any