Els comerciants descobreixen que l’ajuntament ha prorrogat el permís d’obres de ‘ Carré d’Or ‘

  • Després que, dimecres passat , els comerciants del centre-vila de Perpinyà, és manifestessin davant les obres del centre comercial 'Carré d'Or', ara han descobert que, l'ajuntament va prorrogar 1 any més el permís d'obres al promotor d'aquest
    Dv 22 d'agost del 2014

VilaWeb
Redacció
22.08.2014 - 10:50

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Conrecordareu, dimecres passat un centenar de comerciants del centre vila de Perpinyà, juntament amb alguns regidors de l’ajuntament de Perpinyà i responsables de partits polítics (Jacques Cresta (PS), Louis Aliot (FN), Christine Espert (Modem), Bruno Delmas (UMP), Jordi Vera (CDC), és van manifestar ahir contra el centre comercial ‘Carré d’or’ que s’està construint , davant mateix del centre comercial de Carrefour al barri de Castell Rosselló. El batlle, Jean Marc Pujol, en una entrevista al diari l’indépendant, havia assegurat que , aquest centre comercial ‘no és farà ‘, recordant que el projecte havia estat aturat durant 7 anys.

Ara , els comerciants han descobert que el passat 23 de juliol, el batlle va signar un decret prorrogant el permís d’obres durant un any . El permís que tenia el promotors d’aquest centre comercial, situat al barri de Castell Rosselló, enfront del magatzem Carrefour, caducava a l’octubre del 2014. Això explicaria el començament de les obres a finals del passat mes de juliol.

Per part dels opositors a aquest projecte, Nadia Kharbouch , assegura que ‘volen una explicació per part del batlle de Perpinyà, ja que ha fet el contrari del que nos va dir’. Així mateix assegura que ”Hem decidit fer d’aquest projecte un símbol de la lluita contra la proliferació de les zones comercials en perifèria de Perpinyà. Si s’abaixen els braços, es veuran construir en altres zones  Avui,no es pot prendre el risc de veure un nou centre comercial en el departament. El  Carré d’Or és un projecte nascut mort i demanem a la ciutat que signi finalment la seva defunció. Cal que el batlle prengui les seves responsabilitats mentre que nombrosos comerços han decidit deixar el centre-vila.’.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any