Amanida de festa

  • Del llibre 'Un gust, una cuina: la Morera de Montsant' (Cossetània)

VilaWeb
Redacció
18.08.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ingredients:

escarola o enciam
2 tomaques
cebes tendres
api tendre blanc
1 pebrot vermell
olives
200 g de tonyina seca
anxoves
bacallà esqueixat remullat
sal
oli
vinagre

Elaboració:

Després de rentar-ho tot bé i, sobretot, de deixar-ho ben escorregut, tallem tots els ingredients menuts i els amanim amb oli, sal i vinagre. Deixarem les olives i les anxoves per guarnir i les tomaques tallades a rodanxes al voltant.

Comentari:

Els dies de batre era tradicional menjar aquesta amanida per berenar a l’era, amb un bon acompanyament de pa i vi. 

Del llibre ‘Un gust, una cuina: la Morera del Montsant‘ (Cossetània).

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any