Publicades les declaracions d’interessos i activitats dels diputats

  • El passat dijous, es van publicar les declaracions oficials d'interessos i activitats dels parlamentaris francesos, en compliment d'una promesa electoral del President de la República, François Holande ...>>
    Ds. 26 de juliol del 2014

VilaWeb
Redacció
26.07.2014 - 11:15

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

 ‘La Haute Autorité pour la transparence de la vie publique (HATVP)’ va publicar, a la seua web, les declaracions d’interessos i activitats dels parlamentaris francesos, que tothom pot consultar, ja que són públics. Si teniu interès o senzilla curiositat a fer-ho, aquí trobareu les dels elegits nord-catalans, tant els diputats, com els dos senadors.

Segons Jean-Louis Nadal, president de l’Haute Autorité pour la transparence de la vie publique (HATVP), la publicació d’aquestes declaracions serveixen per ‘dissipar fantasies i proporcionar informació objectiva sobre els que ens governen’. Nou òrgan independent, l’HATVP no ha identificat, en aquesta etapa, la insuficiència flagrant que pot reportar certes activitats entre els parlamentaris, punibles amb tres anys de presó i una multa de 45.000 €, que podrà anar acompanyat d’inelegibilitat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any