El president Fabra inaugura dimarts el Centre de Dia de l’Olleria

  • Els regidors de l'oposició desconeixien la visita del president

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
21.07.2014 - 20:10

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest dimarts 22 de juliol s’inaugura oficialment el Centre de Dia per a Persones Majors ‘Juan Bautista Mompó Albiñana’.  A l’acte s’ha anunciat la presència del president de la Generalitat, Alberto Fabra, qui visitarà primer l’Ajuntament a les 11.30 i a continuació es desplaçarà amb les autoritats locals al centre situat a l’avinguda de Jaume I. La visita del president no s’ha conegut públicament fins ben entrada la vesprada de dilluns, i ni tan sols els regidors de l’oposició n’estaven informats.


El Centre de Dia, que ja està en funcionament, es troba en l’edifici que fins fa pocs anys era l’hospital de Sant Joan Baptista, instituït el 1884 per Joan B. Mompó Albinyana i servit per monges, quan va adquirir l’antic hospital de pobres d’origen medieval que hi havia a la plaça de la Vila.

Després que les monges deixaren l’edifici, la fundació es va quedar sense activitat, i la intenció de reobrir-lo per a oferir un servei destinat als majors va topar amb la necessitat de reformar-lo, un cost que el patronat de l’hospital no podia afrontar. Es va arribar a l’acord de cedir els béns a l’Ajuntament que el reformà a càrrec del Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any