Una delegació de Hong Kong de primer nivell serà divendres a Creacció

  • Amb motiu de les I Jornades Empresarials Horitzó Àsia

VilaWeb
Redacció
17.07.2014 - 16:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest divendres, 18 de juliol, a les 5 de la tarda, a la Sala dels Mecenes de Casa Convalescència de Vic tindrà lloc la tercera sessió de les I Jornades Empresarials Horitzó Àsia, organitzades en el marc de la Universitat d’Estiu i del Festival Nits de Cinema Oriental. En aquesta ocasió, dedicada a “Hong Kong: una finestra al mercat asiàtic”, es comptarà amb una delegació de Hong Kong de primer nivell, vinguda de Brusel·les, formada per quatre representants de la Hong Kong Economic and Trade Office a Brusel·les; un representant d’InvestHK; i dos representants de la Hong Kong Trade Development Council també a Brusel·les.

La sessió, d’un gran interès per a les empreses que exporten o que volen obrir-se al continent asiàtic, començarà amb una xerrada sobre “Consell pràctics per a fer negocis amb Xina”, a càrrec de Jesús Rodríguez, Investment Promotion Executive d’InvestHK. Posteriorment, tindrà lloc la ponència “Think Asia, Think Hong Kong: Realising Opportunities in High-Growth Region”, a càrrec d’un representant del Hong Kong Trade Development Council.

Hong Kong és el hub d’Àsia, aquesta regió administrativa especial de la Xina és un dels principals punts estratègics per a l’economia i les finances a l’Àsia. És un dels millors accessos als mercats dels sud-est asiàtic i, sobretot, a la Xina. Bona part dels moviments empresarials de la zona es canalitzen a través de Hong Kong, mantenint i potenciant el seu rol de port central d’Àsia. En aquesta sessió s’exposaran els avantatges que presenta Hong Kong per a les empreses occidentals interessades en treballar amb Àsia.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any