Compromís reconeix la lluita de les AMPA del Martínez Valls i del Bonavista amb el Roure Valencià

  • El primer Roure Jove el rebrà el col·lectiu El Ganxo de Benigànim

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
11.07.2014 - 00:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Les AMPA de les escoles Martínez Valls i Bonavista d’Ontinyent rebran aquesta nit de divendres el Roure Valencià que Compromís lliura com a guardó amb què reconeix el treball de persones i entitats per la societat local i comarcal. Instituït l’any 1996 pel col·lectiu del Bloc Nacionalista Valencià d’Ontinyent, des de 2012 ja es lliura en nom de la coalició.

En una roda de premsa, el portaveu comarcal de la formació Joan Gilabert ha explicat que el guardó es farà a mabs de les AMPA per la ‘defensa de l’escola pública i en valencià amb totes les accions portades endavant, sobretot el tancament de mares, pares, professores, professors, xiquetes i xiquets durant setanta dies lluitant contra la supressió d’unitats escolars’.

Enguany, i coincidint amb el divuité premi Roure Valencià, Joves amb Compromís lliuraran el seu primer guardó Roure Jove, que rebrà el col·lectiu cultural El Ganxo de Benigànim, ‘per tota la tasca en defensa de la cultura, la investigació, difusió i tradició valenciana, tant a nivell del seu municipi, com a la resta de la comarca’ , segons que ha afirmat Nicolau Calabuig, secretari local dels joves de Compromís.

El lliurament dels premis es farà en acabar un sopar organitzat a la seu de la formació valencianista, a les 21.30.

Assemblea oberta

L’acte de lliurament és d’accés lliure, igual com l’assemblea informativa convocada a les 20.00 amb que es pretén ‘continuar obrint Compromís a la societat’, en paraules de la portaveu de la formació local Elvira Tortosa. En l’assemblea es detallarà l’activitat del grup municipal i es valoraran els resultats de les eleccions europees. També s’hi marcaran actuacions i objectius de cara a les eleccions de maig de 2015 i una proposta d’organització que permeta una major participació dels veïns de la localitat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any