Seixanta-vuit nits per una educació digna

  • Les AMPA del Bonavista i el Martínez Valls donen per acabades les tancades a l'espera de la resposta definitiva de Conselleria

VilaWeb
Redacció
31.05.2014 - 20:09

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Les AMPA de les escoles Bonavista i Martínez Valls d’Ontinyent van decidir dijous passat de cessar les tancades als centres, i sumar-se als anomenats dijous de lluita, en què de manera coordinada amb altres col·legis es fan mobilitzacions per les mateixes reivindicacions.

Des del 24 de març, totes dues escoles han mantingut tancades de pares i alumnes als dos col·legis com a senyal de protesta per l’arranjament escolar de la Conselleria d’Educació que preveu la supressió d’una unitat en cadascun dels centres.

A pocs dies de la finalització del curs, les AMPA han acordat de deixar aquesta moblització diària en què han comptat amb el suport d’un gran nombre de personalitats i artistes que han passat per les instal·lacions escolars.

Amb tot, a més dels dijous de lluita, des de la Plataforma Prou conjuntament amb la resta de plataformes per l’ensenyament públic es plantegen més accions reivindicatives, com ara mobilitazacions davant la conselleria els dies 16, 17 i 18 de juliol, i una vaga de tres dies a principis del curs que ve.

Últimes notícies relacionades:

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any