La USAP anuncia baixades de salaris del 50 a 70%

VilaWeb
Redacció
25.05.2014 - 08:10

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

En una entrevista al diari l’Indépendant, que podeu llegir aquí, el president de l’Usap François Riviere, sí que diu que la DNACG pot considerar, com ja ho ha fet dues vegades des de que François Riviere és president, que el club, l’han enganyat en els seus comptes. Assegura que aquest organisme ‘pot considerar que se li ha mentit, què el club no està prou finançat o què no té un accionariat poderós i, en aquest moment, pot prendre sancions financeres, el que ja ha passat dues vegades des que sóc president. Però la USAP no es declararà en fallida, sobretot perquè jo sóc l’accionista majoritari’.

En aquesta entrevista, també assegura que el club tindrà un pressupost de 10 milions d’€uros, un dels més alts de la ProD2, però també anuncia que els salaris dels jugadors baixaran d’un 50 a un 70% aquesta temporada.

Ara bé, s’haura d’esperar a la reunió amb la DNACG ( Direction Nationale d’Aide et de Contrôle de Gestion del rugbi) per saber que passa amb les finances del club català i si tornarà a ser sancionat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any