Tercera detinguda per l’assassinat de Carrasco: una policia local

  • Ha lliurat l'arma utilitzada en el crim · Era amiga d'una de les dues detingudes

VilaWeb
Redacció
14.05.2014 - 10:02

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La tercera detinguda per l’assassinat de la presidenta de la Diputació de Lleó, Isabel Carrasco, és una agent de la policia local de Lleó, que ha lliurat anit l’arma que es va utilitzar en el crim. La policia espanyola ha detingut aquesta dona, de quaranta-un any, per presumpta col·laboració en l’assassinat. Ja s’havien detingut dues dones més, Montserrat González, que ha confessat que fou qui va disparar contra Carrasco, i la seva filla, amiga de l’agent de policia.

L’agent de policia detinguda diu que es va trobar l’arma en una bossa en el seient de darrere del seu cotxe; que fou la filla de l’autora confessa del crim qui la hi va deixar. El revòlver té el número de sèrie esborrat i hi manquen tres dels sis cartutxos. La policia sospita que és una arma comprada en el mercat negre, i no és pas el model que s’utilitza ni en la policia local ni en la policia espanyola.

La mare i la filla detingudes dilluns mateix tenien relació personal amb la víctima: són la dona i la filla de l’inspector en cap de la comissaria de la policia espanyola d’Astorga, segons fonts d’aquest mateix cos, i podien haver comès el crim en venjança perquè la filla fou acomiadada de la Diputació de Lleó.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any