La PAH entra en campanya i anuncia escarns contra el PP

  • Recorda que els populars van votar contra la ILP

VilaWeb
Redacció
09.05.2014 - 12:29

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

‘La PAH entra en campanya per informar la ciutadania de la realitat, de les conseqüències de no haver aprovat la ILP de la dació en pagament que el Partit Popular no va voler aprovar’. I ho farà recuperant els escarns contra actes i candidats del PP, que farà durant tota la campanya de les eleccions europees. En un anunci fet avui a Barcelona, la plataforma vol ‘portar la realitat dels desnonaments i el drama de milers de famílies als actes de campanya’, en paraules d’un dels portaveus, Xavi Ferrer .

‘Volem que la gent no voti el PP’, ha explicat Lucía Martín, una altra de les portaveus, argüint que votar el PP significa dir ‘no’ a la ILP. Vegeu el vídeo promocional de la campanya de la PAH:


Per a presentar la campanya, membre de la PAH han fet un mosaic al centre de la plaça de Catalunya, que ha estat filmat amb un ‘drone’: un cercle que canviava de verd a vermell. La plataforma ha explicat a tots els partits polítics que en aquesta campanya els escarns es limitaran al PP, però que amb vista a la bateria d’eleccions que a partir de l’any que ve, qualsevol partit que es presenti i no porti la dació en pagament en el seu programa serà objectiu de les seves protestes .

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any