Alfred Bosch i Belén Esteban, Jair Domínguez i Pedro J. Ramírez: les estranyes parelles de Sant Jordi

  • La signatura de llibres va afavorir curioses coincidències

VilaWeb
Redacció
24.04.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

‘El regal preuat que he rebut de la princesa i filòsofa Belén Esteban és aquesta foto immortal’, deia el diputat d’ERC Alfred Bosch ahir a Twitter. Es van trobar signant els llibres respectius a la parada del Portal de l’Àngel de Barcelona: Bosch signava exemplars de ‘Como amigos:  la independencia de Catalunya interesa a los españoles’ (Galaxia Gutemberg), i es va regalar un a Esteban, que va accedir a fer-se una foto amb ell.

Aquest és el piulet de Bosch:

Segons Bosch, després d’haver-li regalat el llibre, va explicar-li el procés d’independència i ella va respondre-li que també era una dona molt independent. En acabat, Esteban va fer aquestes declaracions: ‘Catalunya és Espanya. La independència no té sentit. Els catalans formen part d’Espanya i tots junts som millors.’

Una altra trobada curiosa va ser la del periodista i guionista Jair Domínguez i l’ex-director d’El Mundo Pedro J. Ramírez. Domínguez en va deixar constància amb una autofotografia:

En declaracions a l’AraGirona.cat, ha explicat que l’ex-director de El Mundo l’havia reconegut immediatament i que ‘ens hem intercanviat salutacions de forma cordial’.

 

En declaracions a l’AraGirona.cat, va explicar que l’ex-director d’El Mundo l’havia reconegut immediatament: ‘Ens hem intercanviat salutacions cordialment’, va afegir.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any