Alfred Bosch i Belén Esteban; Jair Domínguez i Pedro J. Ramírez: les estranyes parelles de Sant Jordi

  • La signatura de llibres ha afavorit curioses coincidències

VilaWeb
Redacció
23.04.2014 - 17:16

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

‘El regal preuat que he rebut de la princesa i filòsofa Belén Esteban és aquesta foto immortal’, deia el diputat d’ERC Alfred Bosch a Twitter, comentant la coincidència de tots dos avui signant els llibres respectius a la parada del Portal de l’Àngel de Barcelona en ocasió de la Diada de Sant Jordi. Bosch signava exemplars de ‘Como amigos:  la independencia de Catalunya interesa a los españoles’ (Galaxia Gutemberg), i n’ha regalat un a Esteban, que ha accedit a fer-se una foto immortalitzant el moment.

Aquest és el piulet de Bosch:

Bosch ha dit que, després d’haver-li regalat el llibre, ha explicat a Esteban el procés d’independència. ‘I em diu que ella és també una dona molt independent.’ Després, Esteban ha fet unes declaracions en què deia: ‘Catalunya és Espanya. La independència no té sentit. Els catalans formen part d’Espanya i tots junts som millors.’

Una altra trobada curiosa és la que han tingut el periodista i guionista Jair Domínguez amb l’ex-director d’El Mundo Pedro J. Ramírez. Domínguez ho ha immortalitzat amb un ‘selfie’:

En declaracions a l’AraGirona.cat, ha explicat que l’ex-director de El Mundo l’havia reconegut immediatament i que ‘ens hem intercanviat salutacions de forma cordial’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any