El futur de l’educació i la LOMCE

  • Interapa d'Ontinyent organitza una taula redona amb Carme Agulló, María Ángeles Llorente i Carme Torró

VilaWeb
Redacció
20.01.2014 - 00:05

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Interapa d’Ontinyent ha organitzat una taula redona sobre l’educació i sobre l’aplicació de la LOMCE on fer una reflexió conjunta de famílies, alumnes i professionals de l’ensenyament. Hi participaran Carme Agulló, llicenciada en Psicologia i doctora en Filosofia i Ciències de l’Educació per la Universitat de València, i professora de l’Escola Normal de València; María Ángeles Llorente, professora de l’IES Hoya de Buñol, i membre de la federació de Moviments de Renovació Pedagògica del País Valenvià; Carme Torró. alumna de 3r d’ESO de l’IES Pou Clar d’Ontinyent, membre del Consell Escolar del seu institut i implicada amb el sindicat d’estudiants. Hi ha prevista també la participació d’un membre de FAPA València encara no confirmat.

Des de la Interapa proposen aquest acte com un ‘encontre de reflexió tan necessari en aquests temps d’incertesa i desorientació’ perquè ‘aquesta joventut no es mereix el món que els estem deixant.’

La taula redona es celebrarà dimecres 29 de gener, a les 18.30, a l’edifici Lluís Vives del Campus d’Ontinyent, a l’avinguda del Comte de Torrefiel.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any