Les Estrenes: Lars Von Trier arriba per Nadal amb les ganes de provocar intactes

  • Repassem la cartellera de la setmana

VilaWeb
Redacció
25.12.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Les estrenes de cinema s’avancen per Nadal i la cartellera arriba farcida de novetats, entre les quals es destaca la nova aposta del sempre provocador director danès Lars Von Trier. Aquesta vegada indaga en l’àmbit del sexe a través del retrat d’una nimfòmana. Al costat de la cinta polèmica, arriba l’adaptació d’un best-seller mundial, ‘El metge’, la novel·la de Noah Gordon que ha venut milions d’exemplars des que es va publicar el 1986.

> Nymphomaniac. Direcció: Lars Von Trier. Intèrprets: Charlotte Gainsbourg, Stacy Martin, Uma Thurman; Shia LaBeouf, Christian Slater, Jamie Bell. Gènere: Drama. Esbós: Una nit d’hivern Seligman, un solter vell i encantador, troba Joe tirada en un carreró després d’haver estat apallissada. Seligman la porta a casa seva i la cuida, mentre ella li explica durant vuit capítols una vida exuberant i polifacètica. (Vídeo)

> The Physician (‘El Médico’). Direcció: Philipp Stölzl. Intèrprets: Emma Rigby, Dominique Moore, Manuela Biedermann; Ben Kingsley, Olivier Martinez, Stellan Skarsgard. Gènere: Aventures. Esbós: Rob J. Cole és un nen orfe de nou anys que és adoptat per un barber i n’hereta l’ofici. Més tard coneixerà Benjamin Merlin, un metge jueu que li descobrirà el seu mentor, el persa Ibn Sina. És aleshores quan Rob es decideix a convertir-se en un gran metge i comença un viatge cap a Pèrsia, on es farà passar per jueu per poder estudiar en una escola que no admet cristians. Basat en el llibre de Noah Gordon ‘El Metge’.(Vídeo)

> The Secret Life of Walter Mitty (‘La Vida Secreta de Walter Mitty’). Direcció: Ben Stiller. Intèrprets: Kathryn Hahn, Kristen Wiig, Shirley MacLaine; Ben Stiller, Sean Penn, Adam Scott. Gènere: Comèdia. Esbós: Walter és un somiador capaç de superar qualsevol repte amb la fantasia: escalar glaceres, rescatar gent atrapada a edificis a punt d’explotar… Tot el contrari de la vida monòtona d’home normal que porta, on veu que la seva feina perilla per les retallades de personal i que és incapaç de parlar amb la companya de feina de la qual està enamorat. (Vídeo)

> Ismael. Direcció: Marcelo Piñeyro. Intèrprets: Belén Rueda, Ella Kweku, Gemma Brió; Juan Diego Botto, Mario Casas, Sergi López. Gènere: Drama. Esbós: Ismael Tchou és un nen de deu anys de mare africana que fuig de casa perquè vol trobar el pare que no ha conegut mai. L’única pista que en té és una adreça a Barcelona. Allà només hi troba Nora, una dona elegant d’uns 50 anys que resulta que és la seva àvia. L’àvia desconeixia l’existència del nét i es posa en contacte amb el fill per descobrir la veritat. (Vídeo)

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any