El nou film de Jordi Cadena, ‘La Por’, arriba als cinemes

  • Repassem la cartellera de la setmana

VilaWeb
Redacció
22.11.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Avui s’estrena als cinemes ‘La Por’, del director Jordi Cadena, basat en la novel·la ‘M’ de Lolita Bosch. Cadena ha donat vida a un film que tracta sobre la violència domèstica narrada des del punt de vista d’un adolescent. ‘La por’ arriba als cinemes la mateixa setmana que s’estrena el film de ciència-ficció ‘Los juegos del hambre: en llamas’ de Francis Lawrence, basat en la novel·la ‘En flames’ (‘Catching Fire’) de Suzanne Collins i que torna a ser protagonitzat per Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson i Donald Sutherland.

> La Por. Direcció: Jordi Cadena. Intèrprets: Roser Camí, Alícia Falcó; Igor Szpakowski, Ramon Madaula. Gènere: Drama. Esbós: En Manel és un jove de quinze anys amb una vida aparentment normal: té amics, va a l’institut, surt amb la Laura… Però el noi és víctima de violència domèstica, un secret que amaga i que es nega a reconèixer per la por i la vergonya de ser assenyalat. (Vídeo).

> The Hunger Games: Catching Fire (‘Los juegos del hambre: En llamas’). Direcció: Francis Lawrence. Intèrprets: Jennifer Lawrence, Elizabeth Banks, Jena Malone; Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Philip Seymour Hoffman. Gènere: Aventures. Esbós: En aquesta seqüela, Katniss Everdeen acaba de guanyar els ‘Jocs de la fam’ i fa la ronda de la victòria pels districtes. Però el moment dolç s’acaba quan sap que es comença a gestar una rebel·lió. (Vídeo).

> Last Vegas (‘Plan en Las Vegas’). Direcció:  Jon Turteltaub. Intèrprets: Mary Steenburgen, Jena Sims, Weronika Rosati; Robert De Niro, Morgan Freeman, Michael Douglas. Gènere: Comèdia. Esbós: Quatre amics de la infantesa se’n van a Las Vegas al comiat de solter de Billy. Volen oblidar-se de la seva edat i reviure els moments de joventut, però s’adonen que els anys han passat per a tothom. (Vídeo).

> Tokyo Kazoku (‘Una familia de Tokio’). Direcció: Yoji Yamada. Intèrprets: Yû Aoi, Kazuko Yoshiyuki, Yui Natsukawa; Satoshi Tsumabuki, Masahiko Nishimura, Isao Hashizume. Gènere: Drama. Esbós: Una parella de vells que viuen en una petita illa viatgen a Tòquio per visitar els seus tres fills. Tot i que els fills volen que els pares passin una estada divertida, no els poden dedicar gaire atenció, absorbits en el dia a dia. (Vídeo).

> Heli. Direcció: Amat Escalante. Intèrprets: Andrea Vergara, Linda González; Armando Espitia, Juan Eduardo Palacio, Kenny Johnston. Gènere: Drama. Esbós: Estela, una nena de dotze anys, s’enamora d’un jove cadet que es vol escapar amb ella i casar-s’hi. Paral·lelament, s’explica el drama d’una població dividida entre les dues úniques possibilitats de guanyar-s’hi la vida: el mercat dels automòbils i el de la droga. (Vídeo).

> Metro Manila. Direcció: Sean Ellis. Intèrprets: Althea Vega, Ana Abad-Santos, Erin Panlilio; Jake Macapagal, John Arcilla, Miles Canapi. Gènere: Drama. Esbós: L’Òscar i la seva família deixen els camps d’arròs del nord de les Filipines per anar a la ciutat de Manila. És allà on l’Òscar troba una feina perillosa, que l’obligarà a lluitar per sobreviure. (Vídeo).

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any