Atac al PSC: independentistes o feixistes?

  • El PSC denuncia una agressió a la seu de les Corts de Barcelona · Els testimonis asseguren que els agressors són feixistes, però al cap de poques hores el partit diu que són independentistes

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
13.10.2013 - 23:11

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El PSC va denunciar una agressió que havien rebut ahir a la matinada diversos militants a la seu del partit al barri barceloní de les Corts. Segons les joventuts del partit, uns individus van entrar-hi proferint crits independentistes i van agredir dos militants de l’organització. Aquella nit a les Corts hi havia molts concerts i actes de la festa major del barri. 

Segons aquesta versió, els agressors anaven vestits amb estètica skin i van robar les cerveses del local. No s’ha fet pública cap fotografia de l’agressió però hi ha unes imatges enregistrades per Barcelona TV.

El fet va acabar originant la indignació de Rubalcaba i tot.

La informació va començar a circular a migdia a Twitter. Però cap dels primers piulets no feia al·lusió al caràcter independentista de l’agressió, com es pot veure en les captures de pantalla. La primera referència al caràcter independentista de l’agressió la fa la regidora del PSC a Barcelona Maria Pilar Díaz López dues hores després del primer piulet, i és a partir d’aleshores que es desencadenen les reaccions.

Sorprenentment, en el reportatge fet per Barcelona TV sobre l’agressió els qui n’havien estat víctimes afirmen que els agressors els van parlar en castellà i no diuen en cap moment que proferissin crits independentistes.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any