Comencen els tallers de conversa en català ‘Xerrem’

VilaWeb
Redacció
07.10.2014 - 11:15

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Casal Jaume Primer de Perpinyà us proposa uns tallers de conversa en català a dos nivells que tindran lloc a la seu del Casal al 23 avinguda del Liceu cada dimarts de 18h15 a 19h45 amb l’Empar Noguer i la Marta Durand, i els dijous a la tarda un nivell de 15h a 17h amb l’Odette Carbonell.

Per assistir a aquests tallers no és necessari ser membre del Casal Jaume Primer de Perpinyà, ja que per estar al corrent de la quota es pot pagar-la el dia mateix. La quota anual és de 30 €uros i, a més a més, dona dret a participar a totes les activitats que programa el Casal, menys les molt rars que s’especifiquen, com per exemple els sopars pels quals es demana una participació suplementària o viatges, per raons òbvies.

Cal recordar que per assistir-hi, no és necessari tenir cap coneixement gramatical i/o ortogràfic, ja que es tracta de fer conversa (començant des de zero els qui volen), ampliant el vocabulari propi.

Com sempre, Xerrem està organitzat i és a càrrec de membres del Col·lectiu de professors de català per adults; el mateix que organitza des de desenses d’anys els exàmens anuals de català del Govern català, amb base dels exàmens i diplomes lingüístics europeus.

Per tenir més informació podeu telefonar al 04 68 56 47 33.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any