Guardiola: ‘Si surten 1,6 milions de persones al carrer, amb això està tot dit’

VilaWeb
Redacció
13.09.2013 - 16:35

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’entrenador del Bayern de Munic, Pep Guardiola, ha expressat amb claredat el suport a la Via Catalana per la Independència en una conferència de premsa a la ciutat esportiva de l’equip alemany: ‘Em sembla que si surten 1,6 milions de persones al carrer, amb això està tot dit. Són dos anys seguits que més d’un milió de persones són al carrer. Crec que al final qui mana és la gent, sempre hem pensat que els estaments oficials i els polítics estan al servei de la gent, i el més clar és això’.

Guardiola ha lloat l’organització de la Via i s’ha felicitat per l’èxit. ‘Una vegada més ha transcorregut sense cap incident. Hi va anar gent transversal, he llegit que hi va anar una iaia de més de cent anys i nens pel carrer. Organitzar-ho així de bé és per tenir-ho molt en compte.’

‘La gent demana poder expressar-se’, ha dit, tant els que volen la independència com els que no.
Guardiola ha explicat que al seu nou entorn a Munic s’ha parlat de la Diada, però ha reconegut que no n’ha parlt gaire amb coneguts alemanys. ‘Sóc tot el dia a Säbene Strasse [la ciutat esportiva del Bayern], i després vaig a esperar els nens, que arriben en autobús. No tinc gaires amics alemanys, encara, però segur que en faré’, ha reblat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any