Un Sant Sebastià diferent

  • Diferents col·lectius de Palma preparen una Revetlla de Dia i un concert a la Feixina com a resposta a la 'baixa qualitat' de la proposta oficial

VilaWeb
Redacció
14.01.2013 - 11:22

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Hi haurà un dinar de germanor, una cercavila, un pregó reivindicatiu i una torrada. Com a final de festa, el públic podrà gaudir de les actuacions dels grups Trispol i Wonderbrass, entre d’altres

Després que s’hagi conegut el cartell de les festes de Sant Sebastià, són moltes les crítiques que s’han sentit per la baixa qualitat del programa d’enguany. A banda d’això, molts ciutadans i ciutadanes coincideixen que la festa per antonomàsia de Ciutat no es pot limitar a la torrada de botifarrons i sobrassades, sinó que s’ha d’ampliar l’oferta d’oci amb propostes més originals. 

Per això la nova Confraria de Sant Sebastià ha impulsat una jornada alternativa a la tradicional. La Revetlla de Dia arriba carregada d’activitats ben divertides.

Revetlla de Dia:

14.30 h. Dinar de germanor de la Confraria al Celler Sa Premsa i entrega del mocador distintiu als membres.
16.30 h. Entrada triomfal de la banda Los Burruños al celler per conduir-nos en recorregut festiu pels carrers de Ciutat portant l’estendard de la Confraria.
17.00 h. Adoració de la imatge de Sant Rescat, patró de la Gerreria, al carrer Vatlori.
17.30 h. Pregó a càrrec de Salvador Oliva al bar Espanya, cafè Ca’n Vinagre dels Oms.
17.45 h. Festa popular i ballada de pasdobles, tarantel·les, corridos i música popular a
Ca’n Vinagre.

Ja a la nit, a la Faixina, el públic podrà ballar al ritme de Trispol, Biel Alimaña, Wonderbrass, la banda de versions Electric Quake i els punxa-discos The Watermelons. 

D’altra banda, el festival Sant Kanut, que des de fa 16 anys se celebra a Palma coincidint amb la revetlla oficial de Sant Sebastià, tornarà a omplir enguany l’espai de les Voltes amb multitud d’actuacions.

El festival, organitzat pel Kolectivo Sant Kanut, que no compta amb cap tipus de suport institucional, oferirà des de les 19 hores del proper 19 de gener les actuacions de Moonlight Drivers, Hermanos Brothers, Impresentables, Valtonyc i El Niño Alcalino, entre d’altres.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any