El Correllengua al Lluçanès, el dia 20 d’octubre

  • Santa Eulàlia de Puig-oriol acollirà els actes

VilaWeb
Redacció
16.10.2012 - 10:35

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El 20 d’octubre el Lluçanès tornarà a protagonitzar les activitats del Correllengua. Concretament, les activitats es faran des de primera hora del matí amb l’acte de penjar una estelada dalt del castell de Lluçà.

A la tarda, els gegants del Lluçanès, juntament amb altres feres de festa i els bastoners de la comarca, faran una cercavila pels carrers de Santa Eulàlia de Puig-oriol, donant pas, a la nit, al sopar popular que es clourà amb un videoespectacle a càrrec dels Llenguts de l’Altiplà. La jornada es clourà amb un concert al local social en el qual hi prendran part El noi del pa, una nova proposta de cançó del Lluçanès, concretament d’Olost, juntament amb els Sulfitos i el Corredor Polonès.

Actes a les biblioteques
Com en els darrers anys, el Correllengua Lluçanès tindrà un cicle de lectura a les biblioteques d ela comarca i que enguany es dedicarà a l’obra i la figura del filòsof i polític Lluís Maria Xirinacs i Damians.
La present edició del Correllengua, que ja fa setmanes que circula per pobles i comarques dels Països Catalans, acabarà la seva activitat el dia 10 de novembre, coincidint amb els actes de la diada de la Catalunya nord, amb activitats a Figueres i a Perpinyà.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any