Monago convoca la societat extremenya contra el pacte fiscal català

  • El president d'Extremadura diu que representa la insolidaritat a Espanya

VilaWeb
Redacció
27.06.2012 - 15:45

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El president d’Extreamdura, José Antonio Monago (PP), ha convocat la societat extremenya a fer un front comú contra el pacte fiscal català. ‘El més gran desafiament polític que té Extremadura el 2013  és sens dubte el pacte fiscal català. El desafiament que suposa per als extremenys aquest pacte bilateral Generalitat-estat no és cap broma per al present i futur econòmic de la nostra regió. El seu efecte pot ser devastador’, va dir ahir al parlament d’Extremadura.

Va afegir: ‘Em nego que la política espanyola giri sempre entorn de determinats dirigents catalans. La seva idea d’Extremadura i d’Espanya és estereotipada i l’hem de combatre, fent la batalla política al pacte fiscal català. Convoquem tota la societat extremenya contra el pacte fiscal català’.

I va fer aquesta comparació: ‘Si a Europa la insolidaritat la representa avui Alemanya, a Espanya avui aquesta insolidaritat i l’absència de recuperació la representa el pacte fiscal català.

Monago ja va protagonitzar unes declaracions pujades de to quan va amenaçar el batlle de Barcelona, Xavie Trias, retraient-li que qualifiqués de catàstrofe la construcció de l’AVE a Extremadura. ‘Jo vaig on ell vulgui, perquè, si té collons, m’ho digui a la cara’, va dir Monago a Xavier Trias.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any