Es multipliquen les protestes una setmana abans de la vaga general

  • Ahir a la tarda una manifectació de Comissions i Ugt va recórrer el centre, i per altra banda s'han fet tancades d'alumnes a quatre instituts de la ciutat

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
23.03.2012 - 11:18

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Prop de cinc-centes persones van recórrer els carrers del centre de Sabadell convocats per les dues grans centrals sindicals per escalfar motors contra la vaga general del proper dijous vint-i-nou. Per altra banda, i sense guardar cap vincle organitzatiu, els estudiants de quatre instituts de la ciutat, el Pau Vila, l’Escola Industrial, l’IES Sabadell, i el Ribot i Serra han fet nit als instituts en senyal de protesta per les retallades en l’educació pública.

Si el dimecres el professorat de tot el país es concentrava davant d’ajuntaments i Serveis Territorials convocades per l’USTEC, ahir a la nit van prendre el relleu els estudiants de secundària de diversos instituts en la protesta contra les retallades de pressupost aplicades pel govern de la Generalitat. Manca de suplències i material bàsic, aturada de reformes i reparacions, massificació, són algunes de les causes més immediates i que ja s’han patit a la majoria de centres públics.

Els estudiants que es va tancar ahir als instituts ja han anunciat una tancada unitària de cara la setmana que ve, que segurament tindria lloc al Pau Vila.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any