Èxit de participació del flashmob per la independència

  • Uns 8.500 participants van omplir la plaça de Catalunya de Barcelona d'estelades

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
19.03.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La plaça de Catalunya de Barcelona es va omplir de gent i d’estelades ahir al migdia durant la realització del Flashmob per la independència, organitzat pels creadors del Lipdub per la independència que es va fer l’any passat a Vic i que ha tingut un enorme èxit de visites a YouTube. Els participants, uns 8.500 segons els organitzadors, havien estat citats a la cantonada de la plaça de Catalunya amb la ronda Universitat més d’una hora abans, i a les dotze en punt van entrar al centre de la plaça per realitzar el flashmob.

Un home gran i una nena van ser els primers en accedir-hi, i els va seguir una jove, voluntària de l’organització, amb crits d’Independència. A continuació, les columnes de gent van entrar a la plaça fins a omplir-la de senyeres, estelades i càntics a favor de la independència. Un cop plena, l’organització va dispersar ràpidament la gent.

A través de la pàgina de Facebook que han publicat per a l’ocasió, s’ha anat coordinant l’organització de l’esdeveniment. I mitjançant Twitter s’ha seguit amb l’etiqueta #flashmobcat.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any