Desallotjats els ‘indignats’ que havien acampat a Terrassa

  • El 15-M de Barcelona convoca una nova acampada a la plaça de Catalunya per al cap de setmana electoral

VilaWeb
Redacció
14.11.2011 - 08:39

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La policia de Terrassa ha desallotjat aquesta matinada un grup d’activistes del moviment del 15-M que havien acampat ahir a la tarda al Raval de Montserrat, davant la casa de la vila (vídeo), i ha retirat les vint-i-dues tendes que s’hi havien instal·lat. No hi ha hagut incidents importants, però sí dues petites escomeses i alguns moments de tensió, especialment a quarts de tres de la matinada, quan ja s’havia acabat el desallotjament. En aquell moment la policia ha atacat la gent que s’havia concentrat per a protestar pel desallotjament. No hi ha hagut detencions, però tant la policia com els activistes han dit que hi havia hagut ferits lleus.

L’assemblea d’indignats de Terrassa ha convocat una concentració de protesta que es farà a les vuit del vespre a la mateixa plaça i demana de fer concentracions similars en alguns municipis. També compta reunir-se avui al matí per decidir quines accions s’han d’emprendre (actualitat, sota les etiquetes #acampadatrs i #terrassanotepor).

Per una altra banda, el moviment del 15-M de Barcelona ha anunciat que faria una acampada a la plaça de Catalunya el cap de setmana, coincidint amb la jornada de reflexió i les eleccions espanyoles. I ha convocat per al 18 de novembre una manifestació en favor del dret de l’habitatge.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any