La cap de llista d’Anticapitalistes condemna el seu encausament

  • Ha anat a declarar als mossos, acusada de violació de domicili públic per una protesta a CatalunyaCaixa

VilaWeb
Redacció
13.11.2011 - 19:21

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La cap de llista de la candidatura d’Anticapitalistes a les eleccions del 20-N, Esther Vivas, ha criticat l’encausament per un delicte de violació de domicili jurídic amb CatalunyaCaixa per haver entrat, juntament amb un grup d’activistes el passat dimarts 8 de novembre a la seu de l’entitat i al despatx del director, Manel Rosell. Vivas ha dit, abans d’entrar a declarar a la comissaria dels mossos, on hi ha hagut una concentració de suport, que aquell acte va ser col·lectiu i polític.

Esther Vivas ha respost que qui hauria d’estar a comissaria és CatalunyaCaixa perquè “són ells els que violen domicilis, ja que desnonen milers de persones cada dia”. La cap dels Anticapitalistes ha acusat l’entitat bancària d’especular amb l’habitatge i també amb els aliments. “No ens faran callar i continuarem amb la nostra campanya desobedient com teníem previst”, ha conclòs.

Des d’Anticapitalistes es considera “molt greu” que la cap de llista d’una candidatura que es presenta a les eleccions generals sigui imputada en plena campanya electoral i cridada a declarar davant la policia. “Aquest és un episodi repressiu inacceptable que mostra, una vegada més, com es fa pagar el preu de la crisi als més dèbils mentre que els veritables culpables, com els directius dels bancs, queden impunes i rescatats amb els diners de tots”, han lamentat des de la formació política liderada per Esther Vivas.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any