La tertúlia proscrita

La biografia de Steve Jobs arriba avui en format imprès i electrònic

  • També surt a la venda el nou iPhone 4S

VilaWeb
Redacció
28.10.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’esperada biografia de Steve Jobs surt avui a la venda en català, quan tot just fa tres setmanes que es va morir. En el llibre, titulat ‘Steve Jobs. La biografia’, el periodista Walter Isaacson fa un retrat a fons del fundador d’Apple, a través d’una quarantena d’entrevistes que va fer tant a Jobs mateix com a familiars, amics, adversaris i col·legues seus. El llibre es pot adquirir en versió impresa, editada per Rosa dels Vents, i en versió electrònica, a Amazon i a iBooks.

 

A Isaacson, ex-director de la revista ‘Time’, Jobs no li va demanar de controlar els continguts, ni tan sols el dret de llegir-lo abans que es publiqués. Segons l’editorial, el cofundador d’Apple no va esquivar cap qüestió durant les entrevistes, ans va animar la gent que va col·laborar en la publicació a parlar amb franquesa.

‘He fet moltes coses de les quals no em sento orgullós, com la de deixar la meva xicota embarassada als vint-i-tres anys i la manera de comportar-me llavors, però no hi ha cap cadàver al meu armari que no pugui sortir a la llum’, cita l’editorial.

Apple posa a la venda, també avui, el nou iPhone 4S. Les principals novetats del dispositiu són una càmera millorada, de 8 megapíxels, i un sistema de control per veu. Així mateix, té un processador més potent i, per tant, més ràpid. Aquest telèfon arriba setze mesos després de la presentació de l’iPhone 4 i en un moment en què Android fa grans progressos als Estats Units.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any